'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je

'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws

Luther krijgt een film en de opnames daarvan gaan heel snel van start.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 17:58

Idris Elba sprak met Variety over de serie Luther en dan met name over de toekomstplannen die men heeft. Het idee is om op korte termijn te beginnen met de opnames van de film.
Heel wat fans van de serie hadden vragen over de toekomst ervan. Elba kreeg telkens weer vragen over z'n toekomst en of hij in de serie terug zal keren. Luther zal een film krijgen en de opnames gaan bijna van start.

Luther-film
"We gaan, laten we duimen, in september beginnen met de opnames. Ik kijk er echt enorm naar uit, het zat er al heel lang aan te komen. We zijn echt heel erg dicht bij groen licht voor de productie," aldus Elba.

Vorig jaar vertelde de acteur tijdens de BAFTA Awards al dat hij helemaal klaar was voor de film. "Ik kijk er enorm naar uit dat dit kan gebeuren. Het gaat ook gebeuren. Met film is de 'sky the limit', je kan dan wat gedurfdere verhaallijnen vertellen. En wat internationaler aan de slag, en wat groter. Maar wees gerust, want John Luther blijft John Luther."

De film moet naar het schijnt een beetje lijken op films uit de jaren negentig, zoals Seven en Along Came a Spider. Dat belooft dus wat!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Luther, Idris Elba, BBC, film

Informatie over de serie: Luther

Populair nieuws