search
Ontvoerd meisje van 11 redde zich met een techniek uit 'Law & Order: SVU'
Series / Nieuws

Ontvoerd meisje van 11 redde zich met een techniek uit 'Law & Order: SVU'

De elfjarige Alyssa Bonal gebruikte tactieken uit Law & Order: SVU om te ontkomen aan een kidnapper.

De elfjarige Alyssa Bonal heeft goed opgelet tijdens het kijken van de serie Law & Order: SVU. Ze hielp een man te vangen die probeerde haar te kidnappen terwijl ze op haar schoolbus stond te wachten.

De serie Special Victims Unit volgt het fictieve SVU van New York City, dat aangevoerd wordt door Olivia Benson. Het team handelt vooral misdrijven af rond seksueel misbruik of slachtoffers die speciale aandacht nodig hebben zoals kinderen, ouderen of mensen met een beperking.

Aan een kidnapper ontkomen
Het elfjarige meisje Alyssa Bonal uit Orlando, Florida, leerde in de serie iets dat ze kon gebruiken om te ontkomen. Bovendien wist ze zo de politie te helpen om de man die haar probeerde te ontvoeren te pakken.

Bonal speelde met blauw slijm terwijl ze op haar schoolbus wachtte, waar ze bijna werd ontvoerd door een man met een mes. Ze wist hem van zich af te slaan en te ontkomen, maar deed ook iets heel slims. Het meisje smeerde namelijk het blauwe slijm op de arm van de man die het probeerde.

Hij werd opgepakt en geïdentificeerd aan de hand van dat blauwe slijm. En dat was een truc die zij had geleerd van de serie Law & Order: SVU.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen