Gerucht: al in 2017 nieuwe 'Star Wars' animatieserie

Gerucht: in 2017 nieuwe Star Wars serie

Rebels zou hooguit drie tot vier seizoenen gaan tellen.

Jim Pedd, 27 november 2014 08:00

Het is wellicht nog wat vroeg, maar toch zijn er al geruchten over een eventuele nieuwe Star Wars-serie. Volgens SlashFilm zou LucasFilm, dat nu in elk geval twee seizoenen gaat maken van Star Wars Rebels, al een volgende animatieserie gepland hebben. Disney en LucasFilm willen volgens Slashfilm hooguit drie tot vier seizoenen van Rebels maken en dan moet er een geheel nieuwe serie begonnen worden.
Die zou zich concentreren op een reeks nieuwe personages en zich afspelen in de tijdslijn van de Star Wars sequel trilogie. Veel specifieke details zijn er niet, maar de serie moet dus draaien om de periode na Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi. De eerste afleveringen zouden dan in 2017 of 2018 te zien moeten zijn, rond de tijd dat Star Wars: Episode VIII in première gaat.

Geruchten over personages zijn er nog niet. Het zou echter geen slechte beslissing zijn voor Disney en LucasFilm om een beperkt aantal seizoenen vast te leggen aan Star Wars Rebels, zodat er een duidelijk verhaal is en er een sterke ontwikkeling te zien valt in de serie.

Wat vinden jullie van de geruchten?

Bron: Slashfilm

Lees meer over: Star wars, gerucht, serie, star wars rebels, lucasfilm, disney, animatieserie, episode vii, sequel, trilogie, films, franchise, 2017, 2018

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws