search

Ons nieuws van donderdag 27 november 2014

Poster en synopsis 'Doctor Who' Christmas Special
Series / Nieuws

Poster en synopsis 'Doctor Who' Christmas Special

Angstaanjagende wezens en de Kerstman... als dat maar goed gaat!

Sinds Doctor Who in 2005 opnieuw gelanceerd werd, is er elk jaar een Christmas Special te zien. Dat zal dit jaar niet anders zijn en de BBC heeft nu wat belangrijke details over de special vrijgegeven. Er is een titel, een nieuwe synopsis en zoals je hierboven kunt zien, een heuse poster voor de special.

De aflevering heeft de titel Last Christmas meegekregen en in deze aflevering, die door Steven Moffat geschreven is, speelt Nick Frost de gastrol van de Kerstman. Verder is er ondanks speculatie gewoon een prominente rol voor Jenna Colemans Clara Oswald. Ook Peter Capaldi speelt uiteraard een grote rol.

Dan hebben we nog de synopsis:

"De Doctor en Clara staan voor hun laatste Kerstmis. Als je gevangen zit op een basis op de Noordpool en angstaanjagende wezens je bedreigen, wie bel je dan? De Kerstman!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Robert Kirkman onthult grootste fout 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Robert Kirkman onthult grootste fout 'The Walking Dead'

Van welke aflevering heeft de comic-schrijver het meeste spijt?

The Walking Dead draait nu vijf seizoenen mee op AMC en dus kunnen de showrunners al terugkijken naar hun grootste fouten in de serie. Robert Kirkman, die meewerkt aan de serie en verantwoordelijk is voor de comics, vond vooral het einde van het eerste seizoen een grove fout. "Als ik het opnieuw zou kunnen doen, zou ik de CDC-aflevering niet gemaakt hebben," vertelde hij aan The Hollywood Reporter.

Het betreft één van de laatste afleveringen van het eerste seizoen, waarin DCD-dokter Edwin Jenner (Noah Emmerich) aan Rick (Andrew Lincoln) vertelt dat iedereen geïnfecteerd is. De showrunner en comic-schrijver is nu van mening dat de onthulling te vroeg kwam. "Er werd teveel informatie gegeven en het was een te grote verandering zo vroeg in de serie," ging Kirkman verder.

In de comics komt iedereen er op een andere manier achter. Als de dochter van Tyreese, Julie, overlijdt, wordt ze een zombie, zonder gebeten te zijn. Dat is het moment waarop Rick en de bende erachter komen dat iedereen geïnfecteerd is. "Ik heb het gevoel dat er een betere manier zou zijn geweest om het eerste seizoen af te ronden," concludeerde Kirkman.

Spijt heeft hij overigens niet van de finale: "Het was uiteindelijk een leuke aflevering. Ik hou van het personage Dr. Jenner en vind dat Noah geweldig werk verrichtte. Maar er zijn dingen in die aflevering die niet echt passen in de wereld van The Walking Dead."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: al in 2017 nieuwe 'Star Wars' animatieserie
Series / Nieuws

Gerucht: al in 2017 nieuwe 'Star Wars' animatieserie

Rebels zou hooguit drie tot vier seizoenen gaan tellen.

Het is wellicht nog wat vroeg, maar toch zijn er al geruchten over een eventuele nieuwe Star Wars-serie. Volgens SlashFilm zou LucasFilm, dat nu in elk geval twee seizoenen gaat maken van Star Wars Rebels, al een volgende animatieserie gepland hebben. Disney en LucasFilm willen volgens Slashfilm hooguit drie tot vier seizoenen van Rebels maken en dan moet er een geheel nieuwe serie begonnen worden.

Die zou zich concentreren op een reeks nieuwe personages en zich afspelen in de tijdslijn van de Star Wars sequel trilogie. Veel specifieke details zijn er niet, maar de serie moet dus draaien om de periode na Star Wars: Episode VI "“ Return of the Jedi. De eerste afleveringen zouden dan in 2017 of 2018 te zien moeten zijn, rond de tijd dat Star Wars: Episode VIII in première gaat.

Geruchten over personages zijn er nog niet. Het zou echter geen slechte beslissing zijn voor Disney en LucasFilm om een beperkt aantal seizoenen vast te leggen aan Star Wars Rebels, zodat er een duidelijk verhaal is en er een sterke ontwikkeling te zien valt in de serie.

Wat vinden jullie van de geruchten?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen