Marvel-serie 'Loki' komt met grootse nieuwe beelden

Marvel-serie 'Loki' komt met grootse beelden

Op 9 juni start de Marvel-serie die uiteindelijk zes afleveringen zal hebben.

Bram de Groot, 22 mei 2021 22:05

De afgelopen weken wordt de Marvel-serie Loki flink gepromoot door Disney. Misschien zelfs meer dan de eerdere Marvel-series die dit jaar op Disney+ zijn verschenen.
Hieronder hebben we weer een nieuwe promo voor de show die zal bestaan uit zes afleveringen. Daarin zal Loki zich aansluiten bij de Time Variance Authority (TVA) en moet hij samen met die partij de tijdslijnen weer in orde maken die hijzelf heeft verprutst.

Nieuwe shot Loki
In Loki zien we Tom Hiddleston voor de zoveelste keer als de God of Mischief. Hij de speelde de rol al in de Thor-films en de meeste Avengers-films. In onderstaande beelden zien we beelden uit WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier én Loki.

We zien ook een mooi shot van Loki die "come and get me" roept tegen een nog onbekend personage. Ook lijkt hij te schieten met een van zijn messen. Vanaf 9 juni start Loki op Disney+.
Bron: Disney

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws