Teaset 'Fear the Walking Dead' het noodlot voor weer een held?

Teaset Fear the Walking Dead noodlot voor een held

Fear the Walking Dead schrikt er nog altijd zeker niet voor terug om afscheid te nemen van hoofdpersonen.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Huilen de personages van Fear the Walking Dead voor Dwight? Het zesde seizoen van de serie bracht ons een hereniging van Dwight en zijn ex-vrouw Sherry, maar al na een paar afleveringen werden ze weer uit elkaar gedreven.
Sherry is namelijk te sterk gericht op haar haat tegen Ginny en wil zich niet bij haar ex-man voegen in de gemeenschap van Morgan. En nu wil Dwight wraak op Negan en lijkt het straks weer mis te gaan.

Huilen op posters
Op nieuwe posters die zijn vrijgegeven, lijkt het erop dat Dwight misschien het volgende personage wordt dat het noodlot treft. Dat nadat eerder John, Ginny en de doodgeboren baby Athena van Grace het leven lieten. Er werden personageposters vrijgegeven van June, Dakota, Grace, Morgan, John, Dwight, Alicia, Strand, Luciana, Charlie, Daniel en Sherry. En opmerkelijk genoeg zijn er een aantal posters waar niemand op huilt.

Volgens de theorie staan de tranen voor personages die een geliefde verloren. June verloor John, Dakota haar moeder Ginny, Grace haar baby en zal Sherry dan haar echtgenoot Dwight verliezen? Er staan ook geen tranen op de posters voor Morgan, John, Dwight, Alicia, Strand, Luciana, Charlie en Daniel. Toeval?Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat Dwight een van de slachtoffers wordt in de bizarre plannen van Teddy. Onze overlevers moeten straks samenwerken om hem te stoppen in het uitvoeren van zijn plannen om de wereld te laten eindigen.
Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Noodlot, Dood, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws