search
'Star Trek: Discovery' herschrijft de regels helemaal

'Star Trek: Discovery' herschrijft de regels helemaal

De tijdsprong van de serie Star Trek: Discovery is een zegen geweest.

Jim Pedd
Dat Star Trek: Discovery met zijn derde seizoen fors de toekomst in sprong, is een zegen geweest. Dat vertellen de makers van de serie tijdens een interview.

De serie sprong ver de toekomst in, waardoor men minder druk bezig hoefde te zijn met het bredere canon van de franchise. Dat gaf de makers vrijheid en daardoor werd de serie ook wat beter dan nu het geval is.

Vierde seizoen
"Het idee dat de crew heel ver in de toekomst moest springen, verder dan welke Star Trek-serie dan ook, stond ons toe om de regels volledig te herschrijven," begon co-showrunner Alex Kurtzman.

"We konden ook een nieuwe set variabelen maken hiermee, waar het team ineens mee moest zien te dealen en waar ze helemaal niet op voorbereid waren."

In het derde seizoen van Star Trek: Discovery zien we hoe Michael Burnham eerst op zoek gaat naar de USS Discovery, en daarna naar Starfleet. Samen zoeken ze een antwoord op de Burn, een gebeurtenis die het sterrenstelsel veranderde en de Federation verwoestte.

Het vierde seizoen wordt op dit moment opgenomen in Toronto en draait om Captain Burnham die de Federation in ere probeert te herstellen.Aanbevolen artikelen