Keert deze Netflix-hit onverwacht terug?

Fans van The OA geloven dat de serie weer teruggebracht wordt door Netflix.

Jim Pedd, 25 mei 2021 06:00

Ondanks dat het bijna twee jaar geleden is dat Netflix een punt zette achter de serie The OA, geloven sommige fans dat de serie toch terugkeert.
Dat, nadat de makers van de serie een paar opmerkelijke berichten op sociale media gooiden. Schrijver en regisseur Zal Batmanglij plaatste op zijn relatief inactieve Instagram-account een rits aparte afbeeldingen zonder ogenschijnlijke reden.

De beelden
De eerste daarvan was een clip van water vol rimpelingen, gevolgd door een rits foto's van kleuren. Zo zien we een magenta vierkant, gevolgd door een witte F, en weer nieuwe vierkanten. Dat lijken hommages voor de vier kleuren die door zo'n beetje alle copyshops gebruikt worden.Batmanglij bedacht de serie samen met actrice Brit Marling. Hun intentie was om minstens vijf seizoenen te maken. Maar door de planning van die verhalen, eindigbde het tweede seizoen met een grote cliffhanger.

En nu geloven en hopen fans vooral dat de serie alsnog terugkeert. Hieronder zie je wat van de speculatie:Beide seizoenen van The OA staan nu op Netflix.
Lees meer over: The OA, Netflix, Zal Batmanglij, Brit Marling

Populair nieuws