Krijgt nieuw seizoen 'Dexter' tóch meer terugkerende acteurs?

Krijgt 'Dexter' tóch meer terugkerende acteurs?

Volgens eerdere berichten zou de herleving van Dexter buiten Michael C. Hall geen plaats hebben voor oorspronkelijke castleden.

Zilko Tarici, 25 mei 2021 om 17:29

Jamie Chung, een actrice die nieuw is toegevoegd aan de cast van Dexter seizoen 9, heeft laten vallen dat meer oorspronkelijke castleden zullen terugkeren voor de herleving van de serie.
Showtime eindigde Dexter in 2013 op nogal teleurstellende wijze: Dexter doet alsof hij dood is en gaat vervolgens aan het werk als houthakker in Oregon. De makers krijgen nu een kans om die teleurstelling op te lossen.

Tot dusver is hoofdrolspeler Michael C. Hall echter het enige oorspronkelijke castlid dat terugkeert. En hoewel er meer details worden vrijgegeven naar aanloop van de release in het najaar, hebben we nog niks gehoord over andere bekende gezichten die opnieuw te zien zullen zijn

Mond voorbij gepraat?
Chung, die een 'true crime podcaster' speelt in de serie, liet nu een potentieel groot detail vallen over het negende seizoen:

"Het nieuwe seizoen speelt zich af in de staat New York. En zoals we allemaal weten, is Dexter ondergedoken. De serie gaat dus verder waar hij eindigde. Met een hoop nieuwe gezichten, maar ook een hoop bekende gezichten. Ik denk dat iedereen tevreden zal zijn over wat we maken. Zeker als je een grote fan van Dexter bent."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Jennifer Carpenter, James Remar, Jamie Chung

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws