search
Nu al grote onvrede over de 'Powerpuff Girls'-serie
Series / Nieuws

Nu al grote onvrede over de 'Powerpuff Girls'-serie

The CW blijkt niet tevreden met de pilot van Powerpuff en komt met een reshoot.

Een van de pilots van The CW waar we het meeste naar uitkijken, Powerpuff, blijkt niet helemaal geslaagd te zijn. De live-action reboot van de animatiserie Powerpuff Girls wordt opnieuw opgenomen.

The CW was namelijk niet tevreden met de pilot, waarin Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault de rollen van Bubbles, Blossom en Buttercup spelen. De pilot wordt opnieuw gemaakt, met dezelfde actrices. Verder herschrijft Diablo Cody op dit moment het scenario.

Volwassen Powerpuff Girls
Centraal in de serie zien we Blossom, Bubbles en Buttercup die volwassen zijn. Nadat ze hun hele jeugd hebben doorgebracht met het bestrijden en bevechten van allerlei misdadigers, hebben ze daar nu behoorlijk spijt van. Maar de wereld heeft hen weer nodig: kunnen zij de haat voor hun verleden inslikken en de mensheid weer bijstaan?

Heather Regnier en Diablo Cody herschrijven het scenario voor de nieuwe pilot samen en zullen hem laten regisseren door Maggie Kiley.

De oorspronkelijke serie was tussen 1998 en 2005 te zien op Cartoon Networks. De serie werd bedacht door Craig McCraken en is een van de 'standaardwerken' van de zender, die heel wat kinderen enorm geamuseerd heeft in die tijd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen