Bruut personage uit 'The Walking Dead' onthuld

Bruut personage uit 'The Walking Dead' onthuld

In augustus keert The Walking Dead met deze soort van rode stormtrooper.

Bram de Groot, 25 mei 2021 09:04

In hoeverre het laatste seizoen van The Walking Dead nog voldoende kijkers zal trekken, is nog even de vraag. Het elfde en afrondende seizoen staat echter al wel om de hoek.

Nu hebben we een eerste blik op het personage Mercer van acteur Michael James Shaw, die zijn debuut maakt in de zombieserie van de Amerikaanse zender AMC en in Nederland onder meer te kijken is op Disney+ en Netflix. Check de foto hieronder!

Tweet verwijderd

Mercer van Michael James Shaw
Hij maakt onderdeel uit van de Commonwealth Army, maar net als in de comics van Robert Kirkman en Charlie Adlard draagt hij geen wit maar rood pantser. In de comics was hij pas in uitgave #193 te zien. Mercer leidt het leger van Commonwealth.

Eerder zei The Walking Dead-showrunner en uitvoerend producent Angela Kang dat de witte soldaten "pas het topje van de ijsberg zijn". Zij waren al te zien in de afleveringen "A Certain Doom" en "Splinter" uit seizoen 10. Op 22 augustus gaat The Walking Dead verder.Bron: Twitter

Lees meer over: The Walking Dead, Disney, Tales of the Walking Dead, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Michael James Shaw

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws