search
'The Flash' gaat meer onthullen over 'Arrow'-einde
Series / Nieuws

'The Flash' gaat meer onthullen over 'Arrow'-einde

De serie gaat in de bijzondere keuze van John Diggle in Arrow duiken, dat belooft wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Helemaal aan het einde van de serie Arrow zagen we hoe John Diggle de mogelijkheid kreeg een Green Lantern te worden. Daar week hij echter van af; hij besloot er niet op in te gaan. De serie The Flash zal daar op in gaan.

Acteur David Ramsey keert terug als John Diggle en doet dat in een hele rits Arrowverse-series. Een daarvan is The Flash, waarin de tease uitgelicht gaat worden.

Het verhaal is nog niet voorbij
"Hij was op weg naar Metropolis, maar werd onderschept door een gloeiend groen doosje. Wat daar ook in zat: hij wees de uitnodiging af. Dat heeft gevolgen. En dit is het vroege verhaal van precies die gevolgen," begon Ramsey tegenover Entertainment Weekly.

"John Diggle is nu met zijn vrouw een van de aanvoerders van ARGUS. Hij gaat naar Gotham, Smallville en National City als een van de leiders van ARGUS. Dat is zijn dagelijks werk. Maar hij hoort stemmen, heeft enorme hoofdpijnen. En hij verbergt zich voor de andere leden van de Arrowverse-series, die hij als ARGUS-lid helpt. Dus hij komt met een doel, maar heeft ook iets te verbergen."

En precies dat wordt straks onthuld en dan met name in de serie The Flash. Dat belooft dus nog wat voor het verhaal van Diggle.



Aanbevolen artikelen