Dood gevonden voor Netflix-serie 'The Sandman'

Dood gevonden voor Netflix-serie 'The Sandman'

Weer wat nieuwe namen voor de comicserie van streamingdienst Netflix.

Bram de Groot, 27-05-2021 18:53

Netflix werkt al even aan een serie over de DC-strip The Sandman. Er werden een tijdje terug al wat castleden onthuld en nu is bekend geworden dat de streamingdienst onder meer de actrices heeft gevonden die de personages Death en Johanna Constantine moeten gaan spelen.
Via het Twitter-account van DC komen we achter de complete cast van The Sandman. Er zijn twaalf (reeds bekende) namen vrijgegeven. Ook wordt duidelijk wie ze spelen. Twee belangrijke nieuwe namen zijn Kirby Howell-Baptiste (The Good Place, Cruella) als Death en Jenna Coleman als Lady Johanna Constantine, een verre voorouder van John Constantine.

Complete cast voor The Sandman
Andere namen zijn Mason Alexander Park en Donna Preston als de tweeling Desire en Despair, Joely Richardson als Ethel Cripps, David Thewlis als John Dee / Dr. Destiny, Kyo Ra als Rose Walker, Stephen Fry als Gilbert / Fiddler's Green, Razane Jammal als Lyta Hall en Patton Oswalt (stem) als Matthew the Raven.

Eerder waren de namen Tom Sturridge als Dream, Gwendoline Christie als Lucifer, Boyd Holbrook als The Corinthian, Vivienne Acheampong als Lucienne, Charles Dance als Roderick Burgess en Asim Chaudhry en Sanjeeve Bhaskar als respectievelijk Abel en Cain.


Bron: DC

Lees meer over: The Sandman, 2021, Netflix, Dacre Montgomery, Tom Sturridge

Populair nieuws