'The Witcher: Blood Origin' krijgt een onverwachte schurk

Onverwachte schurk The Witcher: Blood Origin

De serie The Witcher: Blood Origin krijgt hoe het er nu naar uitziet een onverwachte slechterik.

Jim Pedd, 27 mei 2021 om 16:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu de pre-productie zo'n beetje begonnen is, beginnen details uit te lekken rond Netflix-serie The Witcher: Blood Origin. Zo blijkt nu dat de serie een rol heeft voor Eredin Breacc Glas als de slechterik.
De immer betrouwbare fansite Redanian Intelligence weet te melden dat het personage in Blood Origin gespeeld zal worden door Jacob Collins-Levy. Dat is opmerkelijk, omdat het personage ook te zien is in het tweede seizoen van The Witcher, waarin Sam Hazeldine de rol speelt.

Grote rol
Eredin heeft volgens Redanian Intelligence een grote rol in The Witcher: Blood Origin, die stukken groter is dan zijn rol in het tweede seizoen van The Witcher.

Het is niet duidelijk waarom Netflix ervoor kiest de acteurs te veranderen, maar wellicht krijgen we daar snel antwoorden op. De serie is aanwezig tijdens de Geeked Week van Netflix, waarbij men onthullingen gaat doen over diverse films en series.

In de game The Witcher 3: Wild Hunt is Eredin de koning van de Wild Hunt en de grote slechterik van de game. Hij is een van de leiders van de Red Riders, generaal gemaakt door koning Auberon Muircetach van de Aen Elle. Maar hij doodde die koning uiteindelijk om diens plaats over te nemen.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Jacob Collins Levy, Sam Hazeldine

Populair nieuws