search
'The Witcher: Blood Origin' krijgt een onverwachte schurk
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin' krijgt een onverwachte schurk

De serie The Witcher: Blood Origin krijgt hoe het er nu naar uitziet een onverwachte slechterik.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu de pre-productie zo'n beetje begonnen is, beginnen details uit te lekken rond Netflix-serie The Witcher: Blood Origin. Zo blijkt nu dat de serie een rol heeft voor Eredin Breacc Glas als de slechterik.

De immer betrouwbare fansite Redanian Intelligence weet te melden dat het personage in Blood Origin gespeeld zal worden door Jacob Collins-Levy. Dat is opmerkelijk, omdat het personage ook te zien is in het tweede seizoen van The Witcher, waarin Sam Hazeldine de rol speelt.

Grote rol
Eredin heeft volgens Redanian Intelligence een grote rol in The Witcher: Blood Origin, die stukken groter is dan zijn rol in het tweede seizoen van The Witcher.

Het is niet duidelijk waarom Netflix ervoor kiest de acteurs te veranderen, maar wellicht krijgen we daar snel antwoorden op. De serie is aanwezig tijdens de Geeked Week van Netflix, waarbij men onthullingen gaat doen over diverse films en series.

In de game The Witcher 3: Wild Hunt is Eredin de koning van de Wild Hunt en de grote slechterik van de game. Hij is een van de leiders van de Red Riders, generaal gemaakt door koning Auberon Muircetach van de Aen Elle. Maar hij doodde die koning uiteindelijk om diens plaats over te nemen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen