Netflix voegt deze week 11 series nieuw toe

Netflix voegt deze week 11 series nieuw toe

Check hier het complete nieuwe aanbod van Netflix. Het zijn er 13 geworden!

Jim Pedd, 28 mei 2021 om 18:20

Het was weer een lekkere week op Netflix als het aankomt op nieuwe content. We duiken meteen in de vele nieuwe toevoegingen die men gedaan heeft.
Luis Miguel - The Series (S02E07): Luis Miguel weet niet of hij Mauricio moet geloven. Jarenlang probeerde de zanger Sergio ervan te weerhouden om te jong profzanger te worden. Erika trok bij hem in.

The Flash (S07E11): Barry en Iris zetten alles op alles om Bashir en Alexa te verstoppen voor de wraakzuchtige Nora. ondertussen dreigt een zware storm Central City te verwoesten.

Legends of Tomorrow (S06E04): Het team jaagt tijdens de Cubacrisis op een alien en probeert de spanningen rond de Koude Oorlog te de-escaleren. Maar alles wat ze proberen, maakt het alleen maar erger.

Close Enough (1 seizoen): In deze animatieserie voor volwassenen probeert een echtpaar cool te blijven terwijl ze van feestende twintigers veranderen in dertigers die worstelen met ouderschap.

Master of None seizoen 3: Acteur Dev, zijn goede vriendin Denise en hun gevarieerde vriendengroep balanceren liefde, carrières, sociale kwesties en meer in deze veelgeprezen serie.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America seizoen 1: Zwart eten is Amerikaans eten. In deze docuserie onderzoekt chef-kok en auteur Stephen Satterfield de heerlijke en ontroerende thema's van Afrika tot aan Texas.

Ragnarok seizoen 2: De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

Eden seizoen 1: Een meisje dat in het geheim wordt opgevoed door robots, ontdekt de duistere geheimen achter haar weelderige, utopische wereld waarin de mensheid bijna is verdwenen.

El Dia Menos Pensado seizoen 2: De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.

The Kominsky Method seizoen 3: Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

Lucifer seizoen 5, deel 2: De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws