search
'Bridgerton' vindt belangrijk castlid voor zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Bridgerton' vindt belangrijk castlid voor zijn tweede seizoen

De Netflix-serie Bridgerton heeft zijn patriarch gevonden, Edmund Bridgerton, dat belooft wat.

De hitserie Bridgerton van Netflix heeft in het tweede seizoen acteur Rupert Evans gecast. Hij zal patriarch Edmund Bridgerton spelen in het tweede seizoen van de serie.

Fans van de Bridgerton-boeken van Julia Quinn wachten al sinds de teaser aan het einde van het eerste seizoen op een antwoord op de vraag of Edmund Bridgerton ook echt debuteert. Dat blijkt het geval. Het gaat dan natuurlijk om een rol in flashbacks.

Tweede seizoen Bridgerton
Tegen de tijd dat de serie Bridgerton begint, is Edmund natuurlijk al dood. Evans zal dus een rol hebben in flashbacks waarin we zullen zien hoe de broers en zussen opgevoed en opgegroeid zijn.

In de serie staat Edmund Bridgerton te boek als een vriendelijke en geduldige vader die een echte liefdesband had met zijn vrouwe Violet Bridgerton. Van haar verwachten we een flinke impact in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van Bridgerton wordt gebaseerd op het tweede boek in de reeks, The Viscount Who Loved Me. De focust ligt op de oudste zoon van de familie, Anthony Bridgerton. Liefde speelt geen rol in zijn pogingen een vrouw te vinden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen