Reboot van 'The Office' nog steeds mogelijk

Reboot van 'The Office' nog steeds mogelijk

Betekent dit nieuwe hoop voor de grote schare fans van Dundler Mifflin?

Door onze nieuwsredactie, 8 januari 2021 08:19

Fans van de uiterst populaire comedy-serie The Office krijgen weer een sprankje hoop op nieuwe afleveringen, nu showrunner Greg Daniels laat weten dat een reboot mogelijk is. Er wordt echter nog niet actief aan gewerkt.
De populariteit van de NBC-serie werd nieuw leven ingeblazen nadat hij in Amerika volledig beschikbaar werd gesteld op Netflix (en in Nederland op Amazon). In de VS werd de serie onlangs opgekocht door de nieuwe streamingdienst Peacock, wat mogelijk ook kan leiden tot een reboot of spinoff.

Ook acteurs hebben interesse
Fanfavorieten Rainn Wilson en John Krasinski, die de rollen van respectievelijk Dwight Schrute en Jim Halpert speelden, hebben beiden al laten weten maar wat graag terug te willen keren naar het kantoor van Dunder Mifflin.

Hoofdrolspeler Steve Carell, die sowieso al voortijdig de serie verliet, is echter niet erg te spreken over een herleving. Hij denkt dat het bijna onmogelijk is om de magie van het origineel te kopiëren.

Hoe dan ook zei Greg Daniels het volgende over mogelijke nieuwe afleveringen van The Office:

"Nee, er wordt niet aan gewerkt. Maar het is zeker niet onmogelijk. Ik wil er dan wel echt bij betrokken zijn, maar ik werk momenteel ook aan twee andere series."

Lees ook: Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar

Lees ook: Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?

Bron: Collider

Lees meer over: The Office, Steve Carell, Rainn Wilson, Dunder Mifflin, John Krasinski, Jenna Fischer

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws