Eindelijk weer goed nieuws rond 'Avatar: Last Airbender' van Netflix

Goed nieuws rond Avatar: Last Airbender

Netflix werkt nog altijd aan een Avatar: Last Airbender-serie en brengt wat wijzigingen aan.

Jim Pedd, 29 mei 2021 12:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix werkt druk aan een live-action serie gebaseerd op de cartoon Avatar: Last Airbender. Lang was het idee van Netflix om de hoofdpersonen Sokka en Katara een andere leeftijd te geven dan zij in het bronmateriaal hadden. Nu komt Netflix daar op terug.
Sinds 2018 is een live-action serie rond Avatar: Last Airbender in de maak bij Netflix. De eerste grote ontwikkelingen waren niet per se de meest positieve. Zo besloten bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino vanwege creatieve meningsverschillen te vertrekken bij Netflix.

Moeilijke veranderingen
De twee werken nu aan Avatar Studios bij Nickelodeon, een studio die het universum van Avatar: Last Airbender flink moet uitbreiden. Door het vertrek en dit feit, heeft Netflix het moeilijk met het 'verkocht krijgen' van de serie. Maar goed, los daarvan bevielen sommige feiten ook niet.

Zo was het de bedoeling om hoofdpersonen Katara en Sokka van leeftijd te wisselen. Katara moest 16 zijn en Sokka 14, waar dat in de animatieserie omgedraaid is.

Nu lijkt het erop dat de rollen weer omgedraaid zijn. Sokka wordt 16 gemaakt en Katara 'gewoon' 14. Bovendien zoekt Netflix naar een native american-acteur voor die rollen. Verder zoekt men Oost- of Zuid-Aziatische acteurs voor de rollen van Aang en Zuko.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Avatar Studios, Nickelodeon, Bryan Konietzko, Michael Dante DiMartino

Populair nieuws