'Shadow and Bone': Komt er nou wel of niet een tweede seizoen?

Komt er nou een 2e seizoen van Shadow and Bone?

Shadow and Bone is al een paar weken uit, maar Netflix heeft nog niets nieuws besteld.

Jim Pedd, 12 mei 2021 om 16:02

De serie Shadow and Bone staat nu een aantal weken op Netflix. Een tweede seizoen is nog niet besteld. Komt dat er?
Nog voordat Shadow and Bone zijn debuut maakte op Netflix, waren er al geruchten over een vernieuwing. De serie zou 'stilletjes' en op de achtergrond vernieuwd zijn voor een nieuw seizoen. Na de première op 23 april bleef het echter stil.

Hoe zit het?
Vooropgesteld is het belangrijk om op te merken dat Shadow and Bone in elk geval niet gecancelled is. Gezien de track record van Netflix, zou het goed kunnen dat fans zich zorgen maken over de toekomst van de serie, want zo was The Irregulars ogenschijnlijk ook veilig en we weten allemaal hoe dat afliep.

Maar het ziet er beter uit voor Shadow and Bone. De serie staat al meerdere weken in de top tien best bekeken series op Netflix en lijkt daar voorlopig ook niet uit te verdwijnen.

Wanneer weten we meer?
Netflix bestelt gewoonlijk pas enkele weken na de release van een serie een nieuw seizoen. In de eerste 28 dagen verzamelt de streamingdienst de belangrijkste data.

De kans is dus groot dat we pas rond of na 23 mei zeker weten hoe het ervoor staat met een eventueel tweede seizoen van Shadow and Bone.
Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Seizoen 2, Leigh Bardugo

Populair nieuws