Amazon Prime Video voegde deze week 1 serie nieuw toe

Amazon Prime Video voegde 1 serie nieuw toe

De serie Panic is de enige die deze week nieuw debuteerde op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 30 mei 2021 om 10:33

Amazon Prime Video wil maar niet echt een seriestreamingdienst worden. Die eer is op dit moment nog vooral voor Netflix, dat zo'n beetje elke week wel met een nieuwe Original komt die je moet zien.
Maar goed, Amazon Prime Video timmert aan de weg en voegde vandaag een nieuwe serie toe: Panic. Vandaag vertellen we je over die nieuwe young adult-serie. Niet alleen duiken we in de synopsis van het volledige eerste seizoen, ook kijken we naar de première-aflevering.

Panic op Amazon Prime Video
Goed, laten we maar beginnen met de synopsis van Panic.

In het vergeten plaatsje Carp, Texas, is Paniek de enige uitweg. Elke zomer riskeren tieners hun leven in een serie uitdagingen om een geldprijs te winnen die hun leven zal veranderen. Na de dood van twee deelnemers is de inzet – en het gevaar – groter dan ooit. Deze zomer zullen er 23 deelnemers meedoen. Ze zullen allemaal veranderen. Er is maar één winnaar. Laat het spel beginnen.

En dan de synopsis van de eerste aflevering. Die luidt als volgt:

De net geslaagde tieners wachten op het startsignaal van de jury van dit jaar en de spanning stijgt als oude vrienden nieuwe concurrenten worden. Heather heeft gezworen dat ze nooit zal meedoen. Maar door een schokkend verraad heeft ze misschien wel geen keus.


Lees meer over: Amazon Prime Video, weekoverzicht, Panic

Populair nieuws