'Lucifer'-personage keert terug, maar niet hoe je denkt

Lucifer doet iets heel bijzonders in het vijfde seizoen, wat ook mogelijkheden schept.

Jim Pedd, 30-05-2021 11:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De tweede helft van het vijfde seizoen van Lucifer is nu op Netflix te zien. Bijna een jaar na de release van het eerste deel van dit seizoen, hebben fans heel wat te verwerken.
Niet alleen zorgde de komst van God op Aarde voor heel wat zware en moeilijke ontwikkelingen, ook kwam een groot personage om het leven. De vraag is nu of dat personage terug kan keren in het zesde seizoen.

Terug in seizoen 6?
Tegen het einde van het tweede deel van het vijfde seizoen wordt het personage Dan Espinoza van acteur Kevin Alejandro vermoord. Dat als gevolg van de bijzondere plannen van de tweelingbroer Michael van Lucifer. Extra opmerkelijk is dat Dan in de Hel eindigde omdat hij zijn schuldgevoelens tegen de tijd van zijn dood nog niet opgelost had.

Maar keert het personage terug? Daar lijkt het gelukkig wel op, alleen niet hoe je denkt.

"Het zou via flashbacks kunnen zijn, maar het kan ook zijn dat uitgezocht wordt wat er aan de hand is," aldus Alejandro. "Ik was een tijdje op de set van het zesde seizoen, dus hij keert zeker terug. Alleen niet zoals iedereen denkt."

Schuldgevoelens en een persoonlijk gevecht zal daar onderdeel van zijn. "Het probleem met schuldgevoelens, is dat niemand je kan helpen. Je moet jezelf helpen. En ik denk dat Dan het van zichzelf verloor toen hij probeerde om te gaan met zijn innerlijke demonen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis, Kevin Alejandro

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie