'Katla'-trailer van Netflix ziet er op de best mogelijke manier verbijsterend uit

Katla-trailer van Netflix is verbijsterend

De nieuwe beelden van deze IJslandse Netflix-serie zien er echt heel bijzonder uit.

Jim Pedd, 30 mei 2021 11:54

De IJslandse vulkaan Katla moet tot een uitbarsting komen. Het is een grote vulkaan in IJsland, die ook erg actief is. Normaliter barst deze elke 20 tot 90 jaar uit, maar de afgelopen 103 jaar was het stil. In Netflix-serie Katla komt het eindelijk zover.
De vulkaan ziet er in deze trailer behoorlijk duister, gevaarlijk en behoorlijk creepy uit. Er is veel gaande in de trailer en de serie, waarin de vulkaan een enigma is. Hieronder kan je de trailer bekijken:


Netflix-serie Katla
Netflix gaf natuurlijk ook al een officiële synopsis vrij voor het eerste seizoen van deze eerste IJslandse Netflix Original. Die is als volgt:

Je weet nooit zeker wat er gebeurt als een vulkaan uitbarst. De bevolking van het IJslandse stadje Vik moet dat een jaar na de uitbarsting van de Katla onder ogen komen. Ineens maken ze mysterieuze incidenten mee die de vrede van het stadje onder druk zetten."

De vulkaan zorgt onder meer voor dubbelgangers van mensen, creepy figuren die na een jaar afwezigheid ineens terugkeren en misschien wat monsters. Hoe en wat zullen we op 17 juni kunnen zien!


Lees meer over: Katla, Netflix, Trailer, Seizoen 6

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws