Star Wars-acteur vocht met Oasis-zanger

Star Wars-acteur vocht met Oasis-zanger

Ewan McGregor vocht ooit met de zanger van de band Oasis.

Jim Pedd, 31 mei 2021 om 07:51

Star Wars-acteur Ewan McGregor zet de verhalen recht over een lichtzwaardgevecht dat hij ooit gehad zou hebben met Oasis-zanger Noel Gallagher. Daar gingen al verhalen over rond en die blijken te kloppen.
Twee decennia geleden werd Ewan McGregor gecast als Obi-Wan Kenobi. Nu legt de acteur voor het eerst uit wat zich vlak daarna afspeelde.

Keihard vechten
Tijdens een aflevering van Jimmy Kimmel Live! vertelde McGregor dat hij inderdaad vocht met Noel Gallagher. Die laatste claimde dat hij McGregor lessen gegeven had in het vechten met lichtzwaarden.

"Nou, het was zijn dertigste verjaardag en hij woonde vlakbij mij in Londen, in het noorden van Londen," vertelde McGregor. "Ik was op dat feestje en in zijn tuin hebben we heel vroeg in de ochtend staan vechten met lichtzwaarden. Maar ik kan mij niet al te veel lessen meer herinneren. Dat Noel die gaf. Het was meer een gevecht in de tuin."

McGregor wilde niet vertellen wie uiteindelijk won. Hij denkt ook niet dat Gallagher weet wie uiteindelijk won in het gevecht.

"Het zou mij verbazen als een van ons dit nog weet."
Bron: Jimmy Kimmel Live

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Lucasfilm, Disney Plus, Ewan McGregor, Noel Gallagher, Oasis

Populair nieuws