'Stargirl' seizoen 2 wordt duisterder dan ooit

'Stargirl' seizoen 2 wordt duisterder dan ooit

De serie Stargirl gaat vol de duisternis in met zijn tweede seizoen.

Jim Pedd, 1 juni 2021 om 14:36

Over een paar maanden debuteert het tweede seizoen van DC-serie Stargirl. Dat zal op 10 augustus het geval zijn, op televisiezender The CW. In het nieuwe seizoen zien we nieuwe schurken als Eclipso en The Shade, maar ook oude schurken.
Het gaat dan onder meer om Sportsmaster en Tigress. Actrice Joy Osmanski, die de rol van Tigress speelt, zegt dat het nieuwe seizoen behoorlijk duister en diepgaand wordt. Nieuwe uitdagingen en nieuwe verhalen staan hierin centraal.

Diep en duister
"Voor mijn gevoel hebben series met hun tweede seizoen vaak een kans om dieper en duisterder te gaan. Ik denk dat je dus ook nu kan verwachten dat we wat duistere krachten aan het werk gaan zien,' vertelde Osmanski.

"In het eerste seizoen zijn Tigress en Sportsmaster de slechteriken, maar vergeleken met wat we in het tweede seizoen gaan krijgen is het niets."

De actrice vertelde dat Eclipso een kwaad met zich meebrengt dat "heel erg" duister wordt en relevant is voor het heden. "Voor mij persoonlijk is het type kwaad dat dit personage manifesteert echt heel erg. Ik denk dat mensen het heel relevant zullen vinden gezien het huidige sociaal-politieke klimaat. Ik zag meteen de parallellen, maar ben benieuwd hoe personages op dit personage gaan reageren. Hij is eng, echt heel eng."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stargirl, Seizoen 2, Joy Osmanski, DC

Populair nieuws