search
'New Amsterdam'-makers over deze onverwachte ontwikkeling
Series / Nieuws

'New Amsterdam'-makers over deze onverwachte ontwikkeling

In New Amsterdam hebben Lauren Bloom en Leyla ineens een relatie. Top! Maar hoe zit het?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de medische dramaserie New Amsterdam hebben Lauren Bloom en haar liefde Leyla eindelijk een serieuze relatie. Mooi, maar het is een spannende wending voor Bloom.

"Ik denk niet dat Leyla de eerste vrouw is waar Bloom mee geweest is," zegt showrunner David Schulner tegen TVLine. "Maar ik denk wel dat Leyla de eerste vrouw is met wie Bloom een relatie heeft gehad."

Nieuwe wendingen
Daarmee neemt New Amsterdam een nieuwe wending. De romance kwam voort uit een idee van de nieuwe schrijver Shanthi Sekaran, die "heel wat idee├źn had vanuit het perspectief van een fan waar wij gewoon nooit eerder aan gedacht hadden", legt Schulner uit.

"Ze pitchte het verhaal met Leyla vanaf haar eerste dag: 'Bloom vindt een dokter met wie ze clasht, komt erachter dat ze dakloos is en stopt haar in een kast in New Amsterdam. Uiteindelijk ontdekken ze haar en moet ze samenwonen met Bloom en krijgen ze een relatie'. Ze kwam daarmee op haar eerste dag en ik vond het echt geweldig."

De komende tijd zullen we zien hoe zich dit verder ontwikkelt in de immens populaire serie New Amsterdam.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen