search
Zeven 'Game of Thrones'-verhaallijnen die de makers vergeten zijn
Series / Featured

Zeven 'Game of Thrones'-verhaallijnen die de makers vergeten zijn

De makers van Game of Thrones vergaten met de jaren een stuk of wat verhaallijnen.

De makers van Game of Thrones bouwden een enorme wereld op. Maar in Westeros zagen we ook wel eens wat verhalen opdoemen, die vervolgens compleet vergeten werden.

David Benioff en D.B. Weiss deden enorm hun best op de HBO-serie, en boekten groot succes. Pas tegen de laatste seizoenen van de serie liep het minder en met het achtste seizoen sloegen ze de plank echt mis. Toch waren er al wat momenten die we even vergeten waren.

Zeven vergeten verhaallijnen
De makers vergaten meerdere verhaallijnen, die opgebouwd werden en vervolgens min of meer vergeten tegen het einde. We zetten ze op een rij.

1. De Dothraki: Seizoenenlang hoorden we dat deze paardrijdende krijgers onverslaanbaar zouden zijn in Westeros. Maar ineens waren ze weg, toen de White Walkers aanvielen.

2. Maggy the Frog: Deze heks had een profetie voor Cersei die helemaal niet uitkwam. Maar waarom begonnen de makers dan een seizoen hiermee?

3. Dorne: Deze samenleving vlakbij Westeros leek echt briljant, vooral met Oberyn Martell. Maar zodra zijn hoofd ontplofte, was het gedaan en was half Dorne ineens dood tegen de tijd dat het zesde seizoen tot een einde kwam.

4. Nymeria en de Direwolves: Hiermee begon de serie, en als je aan House Stark denkt, denk je aan de Direwolves. Maar alle opbouw ten spijt; ze hadden bijna geen rol.

5. Quaithe, wie?: Dit personage uit Asshai had groot potentieel. Ze leek meer te weten over Daenerys en haar kansen, maar ineens was ze weg. Net zo snel als ze kwam trouwens.

6. Ian McShane: De opbouw was groot, het einde minder. Ian McShane had een mooie rol, maar werd al na 1 aflevering gedumpt.

7. De draken: De draken zouden het speelveld volledig veranderen in Westeros. Ze zouden makkelijk iedereen verslaan, maar al bij de eerste verkenningstocht ging er eentje dood, en later schoot een domme piraat met leren broek er nog eentje uit de lucht. Dat ging wel heel eenvoudig.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen