search
Hoopvol nieuws voor 'Game of Thrones'-liefhebbers
Series / Nieuws

Hoopvol nieuws voor 'Game of Thrones'-liefhebbers

De Game of Thrones prequelserie 10.000 Ships maakt een grote stap vooruit.

Volgend jaar zal op HBO (Max) het eerste seizoen van de Game of Thrones-prequelserie House of the Dragon verschijnen. Maar daar laat de tv-zender het niet bij zitten. Er moeten namelijk nog veel meer series in de franchise verschijnen.

Eén van de prequelseries die in ontwikkeling is heeft de (werk)titel 10.000 Ships en focust zich op Prinses Nymeria die met de Rhoynar naar Dorne reist en met Lord Mors Martell trouwt.

10.000 Ships vindt een schrijver
Het lijkt erop dat HBO vertrouwen heeft in dit project aangezien er nu een schrijver op de show is gezet. Het is Amanda Segel (Person of Interest, The Good Wife) die zich komende periode mag verdiepen in de eerste aanzet voor 10.000 Ships.

Er zijn overigens nog veel meer Game of Thrones-projecten in ontwikkeling en deze dragen de (werk)titels 9 Voyages, Sea Snake en Flea Bottom. Ook wordt er gewerkt aan een verfilming van het boek Tales of Dunk and Egg van George R.R. Martin en er zou een GOT-animatieserie moeten verschijnen.

House of the Dragon wordt op dit moment opgenomen en heeft rollen voor onder meer Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno en Fabien Frankel.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen