search
'Outlander' onthult eindelijk zijn nieuwe seizoen!
Series / Foto's

'Outlander' onthult eindelijk zijn nieuwe seizoen!

De serie Outlander toont onder meer Jamie, Claire en meer van het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde seizoen van Outlander heeft eindelijk een tip van de sluier opgelicht. De serie zet het verhaal van protagonisten Claire en Jamie voort en laat al een tijdje wachten op zijn nieuwe seizoen.

De serie speelt zich zowel af tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw, als het achttiende eeuwse Schotland. Centraal staan de gevaarlijke tijdreizen van Claire Randall / Fraser, die een bijzondere relatie krijgt met de Schot Jamie Fraser uit de achttiende eeuw.

Eerste blik op seizoen 6
De opnames van het zesde seizoen zijn nu eindelijk klaar. Die reeks is gebaseerd op het zesde boek uit de franchise, A Breath of Snow and Ashes en laat zien hoe Claire en Jamie een leven proberen op te bouwen in North Carolina in de dagen voor de Amerikaanse Revolutie.

Het nieuwe seizoen moet begin 2022 uitkomen. Hier kan je de eerste foto's bekijken:



Een synopsis is er ook al. "Seizoen 6 verkent wat er gebeurt als er een gebrek aan harmonie is en er verdeeldheid heerst onder de inwoners van het thuis dat je opgebouwd hebt. Als je een outsider, of zogezegd een 'outlander' wordt, gemarginaliseerd en verworpen in je eigen thuis."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen