'Sweet Tooth'-makers vrezen dat niemand gaat kijken

Sweet Tooth-makers vrezen dat niemand gaat kijken

Het uitgangspunt van de nieuwe Netflix-serie Sweet Tooth zou slecht kunnen vallen.

Jim Pedd, 2 juni 2021 om 11:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Sweet Tooth van Netflix gaat bijna van start. Deze speelt zich af in een wereld waarin een virus de samenleving in compleet verval heeft gedrukt. Precies daardoor zijn de makers bang voor de mening van de kijkers.
"Het was altijd het plan om de serie op deze manier te beginnen, want we namen dit in 2019 op; de pilot was ver voor het coronavirus toesloeg klaar," zegt showrunner Jim Mickle tegen ComicBook.com.

Niet kijken?
"Ik denk dat er altijd zorgen zijn dat mensen een klein deel van de serie overslaan en daardoor alles wat daarna missen. Want dit is echt de springplank voor een veel breder verhaal. Dus hoop dat ze alles goed kijken. In essentie ziet het begin er misschien uit als een horrorfilm, dat tegelijk voelt als een sprookje. Dus ja," aldus de showrunner.

Uitvoerend producent Beth Schwartz hoopt ook vooral dat mensen blijven hangen "tot ze de hybride baby's zien. Dan weten ze dat dit een heel ander type serie is."

Mensen die zich zorgen maken over de manier waarop de serie begint en kijkt naar hoe een virus de wereld stuk maakt, kunnen de serie met een gerust hart kijken. Het is namelijk echt het coming-of-age verhaal van een jong hert-jochie hybride dat zijn plek in de wereld zoekt.

Vanaf 4 juni op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, Robert Downey jr, DC

Populair nieuws