search
'Secret Invasion' boekt weer serieuze vooruitgang

'Secret Invasion' boekt weer serieuze vooruitgang

De serie Secret Invasion van Marvel Studios lijkt de goede kant op te gaan.

Jim Pedd
Marvel Studios werkt aan een hele rits Disney+-series die de komende jaren gaan debuteren. Die brengen ons wat herkenbare namen naar het Marvel Cinematic Universe. Een daarvan is Secret Invasion, dat de comics uit 2008 zal verfilmen.

In die serie zien we onder meer Nick Fury en Talos voorbijkomen, maar natuurlijk ook heel wat nieuwe gezichten. Zo horen we nu dat Carmen Ejogo in onderhandelingen is om zich bij de serie te voegen.

Welke rol?
Het gerucht gaat gaat Ejogo "van dezelfde wereld komt" als Nick Fury, en "een krachtig leider is met een 'spionnen'-gevoel." Het valt te bezien of dit misschien wel de echtgenote van Fury is, of een ander persoon uit zijn verleden.

Secret Invasion baseert zich op de Marvel Comics met dezelfde naam. We volgen een avontuur van Nick Fury en Talos, in een verhaal dat draait om de invasie van Skrulls op Aarde. Dat doen ze in het diepste geheim, waarbij ze de identiteit van diverse mensen overnemen.

Naast Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn zijn ook Olivia Colman, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Christopher McDonald en Killian Scott gecast. We weten nog niet wanneer de serie te zien is op Disney+, al schijnen de opnames snel te beginnen.Aanbevolen artikelen