search
'iCarly'-fans opgelet: de revival heeft een trailer
Series / Trailer

'iCarly'-fans opgelet: de revival heeft een trailer

Check hier de eerste beelden van de revival van iCarly op Paramount+!

Fans van de serie iCarly waren erg teleurgesteld toen in 2012 bleek dat de serie moest stoppen. Nu keert de cast echter terug (samen met wat nieuwe toevoegingen) voor een revival op streamingdienst Paramount+.

De trailer laat zien waar de boel heen is gegaan sinds het einde van de oorspronkelijke serie. En dan flitsen we ineens vooruit naar het heden en vertelt Spencer dat hij wil helpen bij het terugbrengen van de serie iCarly. Die gaat er dus weer komen!

Eerste beelden
Carly introduceert de trailer zelf door te zeggen: "Dit is nog altijd iCarly, maar dan volwassen". We zien daar iets van in de eerste trailer.

Zo kan je zien hoe Carly aan het daten is, en dat doet met steun van haar beste vriend Harper. Helaas lijkt dat niet zo gemakkelijk te gaan als je zou denken. En voor Freddie gaat het ook niet zo gemakkelijk als je zou denken met het daten (wat dan weer te wijten valt aan het gedrag van zijn moeder).

Goed, hieronder de beelden:



De serie iCarly speelt zich tien jaar na het einde van de eerste serie af. De eerste drie afleveringen gaan op 17 juni live op Paramount+, waarna er wekelijks een nieuwe komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen