Netflix voegde maar liefst 10 series nieuw toe deze week

Netflix voegde maar liefst 10 series nieuw toe

Het was een mooie week voor abonnees van Netflix met onder meer het debuut van Sweet Tooth.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 10:27

Het was een mooie week op Netflix met meer dan tien nieuwe series. Geen nieuwe afleveringen van Arrowverse-series, wat komt doordat The CW geen nieuwe uitzendingen had in het Memorial Day-weekend, maar wel genoeg ander materiaal.
Zoals altijd beginnen we ook nu weer bij de series waarvan een nieuwe aflevering verscheen, gevolgd door series met complete seizoenen.

Luis Miguel - The Series (S02E08): In 1994 moet Luis Miguel lastige beslissingen nemen waarbij mensen van wie hij houdt zijn betrokken. In 2007 wordt zijn leven stabieler, maar dan komt er een schok.

Sweet Tooth seizoen 1: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

On Becoming a God in Central Florida (1 seizoen): De dappere waterparkmedewerker Krystal Stubbs werkt zich omhoog bij FAM, een cultachtig, winstgevend piramidespel dat in het verleden haar familie ten gronde richtte.

Married to Medicine (1 seizoen): Een aantal doortastende vrouwen, waaronder artsen en vrouwen van artsen, proberen balans te vinden tussen hun drukke carrière, familieverplichtingen en hun sociale leven.

The Real Housewives of Atlanta: Catfights en carrièreblunders voeren de dramatiek op in het derde seizoen van Real Housewives: de hoogte- en dieptepunten van het leven in de chicste buurten van Atlanta.

StartUp: Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.

Total Drama seizoen 2: Hartverwarmende momenten worden afgewisseld met haat, manipulatie, sabotage en gebroken relaties in deze geanimeerde parodie op realityshow competities.

Summertime seizoen 2: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

The Walking Dead seizoen 10: Het tiende seizoen van de zombieserie duikt weer volop in de gevaarlijke situaties, vooral met de Whisperers.

Human: The World Within: Baanbrekende wetenschap en meeslepende persoonlijke verhalen komen samen in deze verhelderende docuserie over de fantastische werking van het menselijk lichaam.
Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, Sweet Tooth

Populair nieuws