'Star Wars'-serie boekt goede voortgang

'Star Wars'-serie boekt goede voortgang

Star Wars: Andor heeft een nieuw castlid gevonden: Robert Emms die je kent van Chernobyl.

Jim Pedd, 6 juni 2021 om 11:56

Star Wars: Andor heeft een nieuw castlid gevonden: Robert Emms ([url1=https://www.ziggo.nl/entertainment/movies-series/hbo/chernobyl]Chernobyl[/url]1). Hij heeft straks een van de belangrijkste rollen in de televisieserie.
De hoofdrol in de serie is voor Diego Luna, die weer in de huid van Rogue One-personage Cassian Andor kruipt. Naast hem zien we Stellan Skarsgard, Alan Tudyk, Adria Arjona, Denise Gough, Genevieve O'Reilly en Kyle Soller.

Star Wars: Andor-cast
Deadline meldt nu dat Emms gecast is. Welke rol hij speelt en hoe groot die rol is weten we nog niet. Dat houden Lucasfilm en Disney voor ons geheim. Wel lekten de laatste tijd wat ontwerpen voor nieuwe ruimteschepen uit, evenals bekende designs van Stormtroopers.

De serie Star Wars: Andor is een van de vele Star Wars-series die exclusief naar Disney+ komen. Zo worden er momenteel afleveringen opgenomen voor Obi-Wan Kenobi en verwachten we series als The Book of Boba Fett, Ashoka en The Acolyte.

In Star Wars: Andor duiken we in het verleden van spion en rebel Cassian Andor en leren we over zijn beweegredenen om zich bij de Rebellen te voegen in de strijd tegen het Keizerrijk.
Bron: Deadline

Lees meer over: Star Wars, Andor, Lucasfilm, Disney Plus, Diego Luna, Robert Emms

Populair nieuws