search
'Loki'-serie houdt nog dingen voor je geheim
Series / Nieuws

'Loki'-serie houdt nog dingen voor je geheim

De serie Loki van Disney+ lijkt nog wel wat leuke verrassingen voor ons in petto te hebben.

De serie Loki komt precies op het juiste moment. De rol wordt al sinds 2011 door Tom Hiddleston gespeeld en tien jaar daarna speelt hij in een eigen serie.

In de serie Loki zien we de God of Mischief die ontsnapt is tijdens de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame. Hij gebruikt de Tesseract om te ontsnappen en maakt zo een nieuwe tijdlijn. Maar wordt snel opgepakt voor de Time Variance Authority, dat hem inschakelt om de tijdlijn te repareren.

Nog een schurk
Hoewel we even dachten dat de serie - die op woensdag 9 juni van start gaat - vooral hierom zal draaien, lijkt er meer aan de hand. Het nieuwste nummer van TV Guide bevestigt namelijk een "mysterieuze schurk", een geheim personage dat zeker voor chaos en wanorde gaat zorgen.De vraag voor heel wat fans is natuurlijk wie het gemaskerde personage is. Dat onbekende personage is meermaals te zien in de trailers en zou volgens de vele geruchten een andere versie van Loki zijn.

Of dat klopt is natuurlijk maar de vraag, maar gelukkig krijgen we daar snel antwoord op. Woensdag gaat de serie namelijk van start!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen