'Sweet Tooth' doet dit heel bewust

'Sweet Tooth' doet dit heel bewust

De serie Sweet Tooth gaat heel bewust voor een deel afwijken van de comics waar deze op gebaseerd is.

Jim Pedd, 6 juni 2021 om 12:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sweet Tooth is de nieuwste toevoeging aan Netflix en een verfilming van de gelijknamige comics van Jeff Lemire. In de comics volgen we Gus, een jong jongetje dat ook de hele reeks jong blijft.
In de Netflix-verfilming wordt de rol van Gus gespeeld door de jonge acteur Christian Convery. Maar hem zullen we vermoedelijk zien opgroeien, aangezien de serie nog jaren door zou kunnen gaan.

Ouder worden
Showrunner Jim Mickle laat weten dat hier heel bewust naar gekeken is. "We moesten hier al een beetje mee omgaan, omdat er anderhalf jaar zaten tussen aflevering één en twee."

"Hij was best wat ouder geworden in de tussentijd, maar gelukkig wel zijn eigen lieve Gus gebleven. Dus we weten het is moeilijk om te voorspellen. Ik denk dat wat we geleerd hebben nu, vooral is dat je niets kan voorspellen. Dus we nemen het zoals het komt. Seizoen 1 was buitengewoon en we willen dolgraag meer doen."

Waarop uitvoerend producent Beth Schwartz toevoegde: "Het is een coming-of-age verhaal. Dus je zal je protagonist zien groeien en door verschillende stadia in zijn leven zien gaan."

De serie is sinds vrijdag te zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, Jim Mickle, Christian Convery, Beth Schwartz

Populair nieuws