Acteur helemaal kapot van cancellen 'Jupiter's Legacy' door Netflix

Acteur helemaal kapot na cancellen Jupiters Legacy

Dat de serie Jupiter's Legacy niet door gaat is heel pijnlijk voor een van de hoofdrolspelers.

Jim Pedd, 7 juni 2021 06:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met een eerste seizoen van acht afleveringen dat 200 miljoen dollar (!) kostte om te maken, moet je het wel heel goed doen bij de kijkers om een tweede seizoen te rechtvaardigen. Dat lukte Netflix Original Jupiter's Legacy niet.
Netflix maakte onlangs namelijk bekend dat de Millarworld-serie geen tweede seizoen zou krijgen. Wel komt er een spin-off die zal draaien om de slechteriken van de wereld van Mark Millar. Hopelijk kunnen we zo nog iets zien over de helden die we ontmoet hebben?

Helemaal kapot
Een van de hoofdrolspelers is Andrew Horton en die reageerde niet bepaald blij op het nieuws. Waar acteur Josh Duhamel nog redelijk mild realiseerde op het nieuws, is Horton echt kapot.

"Jupiter's Legacy was een ervaring die je maar eens in je leven meemaakt en is er een die ik nooit zal vergeten. Ik vind het enorm verdrietig dat we dit niet door kunnen zetten, want het voelt alsof we pas het oppervlak hebben gezien. Maar zoals de onnavolgbare Jim Carrey ooit zei: 'zo rolt 't nou eenmaal'," aldus Horton.

Hij bedankt uiteraard iedereen die betrokken was bij de serie en ook Netflix voor de kans om 'm te mogen maken. Horton had eigenlijk de hoofdrol moeten hebben in het tweede seizoen, waarin Sheldon Sampson het op zou moeten nemen tegen zijn broer. Waarbij ook het personage van Horton betrokken zou raken.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Andrew Horton, Millarworld, Josh Duhamal

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws