'Avatar: The Last Airbender'-fans niet blij met deze keuze van Nickelodeon

Avatar: The Last Airbender even trending

Nickelodeon zocht naar de beste Nickelodeon-series en kreeg een opvallend antwoord.

Jim Pedd, 7 juni 2021 om 07:14

Avatar: The Last Airbender was weer even trending op sociale media dit weekend. Fans van de Nickelodeon-serie werd gevraagd door AuxGod wat hun favoriete serie van Nickelodeon was.
Ze mochten een eigen Mount Rushmore samenstellen en kozen daarbij voor Rugrats, Hey Arnold, SpongeBob Squarepants en voor The Fairly Oddparents. Geen verschrikkelijke lijst, zeker niet, maar fans van Avatar: The Last Airbender vroegen zich desalniettemin af waarom hun serie er niet tussen stond.

Avatar: The Last Airbender-fans
Fans van Avatar: The Last Airbender lieten dan ook duidelijk weten wat ze hiervan vinden. Ze willen vooral dat de kale kop van Aang ook tussen de grootheden van Nickelodeon komt te staan.

Natuurlijk waren de vier andere genoemde programma's ook bijzonder groot bij Nickelodeon en hielpen ze de zender op de kaart te zetten. Maar goed, fans hebben het er niet helemaal op en reageren op sociale media:Overigens heeft Nickelodeon wel door hoe populair Avatar: The Last Airbender is. Er is immers een Avatar Studios opgericht dat nieuwe series mag maken.
Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Avatar Studios

Populair nieuws