'Loki' van Disney+ vertelt een volledig nieuw verhaal

Loki vertelt volledig nieuw verhaal

Marvel-serie Loki is niet gebaseerd op een bepaalde comic van Marvel Comics en dus helemaal nieuw.

Jim Pedd, 7 juni 2021 07:51

Fans die hopen dat de Marvel-serie Loki die komende woensdag van start gaat op Disney+ heel duidelijk een comic verfilmt, komen van een koude kermis thuis. De serie is niet gebaseerd op een bepaalde comic met de god erin.
De serie zal wel wat inspiratie halen uit bepaalde comics, maar niet duidelijk uit een zekere comicreeks. Een van de makers laat weten dat Loki's verhaal iets "is dat we niet eerder gezien of gehoord hebben".

Helemaal nieuw
Regisseur Kate Herron vertelde tegenover The Hollywood Reporter dat zij en Michael Waldron en de rest van het team aangemoedigd werden door Marvel Studios-baas Kevin Feige om "nog vreemder" te doen.

"Iets dat ik altijd merkte, als we iets moesten pitchen en het goed leek, is dat hij dan altijd zei: 'okay dat is geweldig, maar ga nog iets verder'," vertelde Herron aan The Hollywood Reporter.

"Soms kwam ik met een pitch en dacht ik dat iets te gek zou zijn, maar zei hij dan: 'Nee, maak het nog gekker'. Hij wil altijd het best mogelijke verhaal vertellen en ik heb gemerkt dat het feit dat hij alles bevraagt, echt helpt. Tom [Hiddleston] ook, op de set. Hij heeft een geweldige energie die maakt dat iedereen op de set helpt door te gaan."

Loki begint op 9 juni op Disney+ en krijgt zes afleveringen in zijn eerste seizoen.
Bron: THR

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, MCU

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws