'Ms. Marvel' heeft weer een hoopgevende ontwikkeling

Ms. Marvel heeft weer een hoopgevende ontwikkeling

De serie Ms. Marvel van Disney+ vindt een nieuw castlid in de Pakistaanse acteur Fawad Khan.

Jim Pedd, 7 juni 2021 09:09

De cast van Ms. Marvel is weer wat gegroeid. Vandaag is de Pakistaanse acteur Fawad Khan namelijk toegevoegd aan de cast. Het is niet helemaal duidelijk welke rol hij zal spelen.
Ms. Marvel is bedacht door Sana Amanat en Stephen Wacker en tot leven gebracht door schrijver G. Willow Wilson in samenwerking met kunstenaars Adrian Alphona en Jamie McKelvie. We volgen in de comics en straks in de serie een jonge moslima die superkrachten krijgt.

Nieuw castlid
Nu is er dus een nieuw castlid gevonden voor de televisieserie op Disney+: Fawad Khan. Hij wordt in Pakistan naar het schijnt gezien als een van de grootste sterren, mede door zijn hoofdrol in de serie Humsafar. Dat was een familiedrama die gezien wordt als een van de grootste hits ooit in het land.

Het is niet bekend welke rol Khan mogelijk zal spelen.

Naast hem is in elk geval Iman Vellani te zien. Zij speelt de hoofdrol van Kamala Khan, a.k.a. Ms. Marvel. Ooit was zij enkel fan van Captain Marvel, maar ze krijgt superkrachten en wordt al snel ook echt een heldin. Vellani heeft ook al getekend om te spelen tegenover Captain Marvel's Brie Larson in de film The Marvels.

Maar eerst zien we haar dus in deze serie, die volgend jaar te streamen is.
Bron: Geo

Lees meer over: Ms Marvel, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Fawad Khan

Populair nieuws