search
Goed nieuws voor fans van 'Ms. Marvel': De opnames zijn rond
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Ms. Marvel': De opnames zijn rond

Dat belooft wat voor de serie van Disney+ en Marvel Studios straks.

Vandaag is onthuld dat de serie Ms. Marvel van Disney+ en Marvel Studios klaar is met de opnames. De serie volgt Kamala Khan, een tiener en moslima, en heeft een grote Aziatische cast.

De opnames van de serie vonden voor het grootste gedeelte plaats in Georgia, in de Verenigde Staten. Maar voor afleveringen vier en vijf verkaste men naar Thailand, waar enkele weken opnames plaatsvonden.

Ms. Marvel
Ms. Marvel trok naar Thailand, waar aflevering vier en vijf zich in hun geheel afspelen. Ondanks een derde golf van het coronavirus in de stad en strenge regels, konden de opnames doorgaan. In ruil daarvoor waren er afgesloten sets, moesten mensen verplicht mond- en neusmaskers dragen, gezichtsschilden en testte men op het virus.

Zodoende kon de productie een uitzondering krijgen en mochten er tot wel 450 mensen tegelijk aan de sets werken. Nu men daar klaar is, zijn de opnames helemaal rond.

De hoofdrol in Ms. Marvel is voor Iman Vellani, die Kamala Khan speelt. Zij ontdekt dat ze speciale krachten heeft en in de serie zien we hoe ze daarmee omgaat. Niet alleen leert ze zichzelf kennen, ook leert ze over relaties.

De serie is eind dit jaar te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen