Eerste reacties op 'Loki' van Disney+: Top of flop?

Eerste reacties op Loki van Disney+: Top of flop?

Is de nieuwe serie van Disney+, Loki, ook de moeite van het kijken waard?

Jim Pedd, 7 juni 2021 om 09:44

Vandaag zijn de eerste reacties op sociale media binnengekomen op Disney+-serie Loki. Die gaat komende woensdag van start met zijn zes afleveringen tellende eerste seizoen.
Critici die de eerste twee afleveringen alvast mochten bekijken, laten nu weten wat ze ervan vonden. De serie krijgt dinsdag volledige recensies en die geven vermoedelijk een wat genuanceerder beeld, maar in eerste instantie lijkt alles er goed uit te zien.

De eerste reacties
Zoals je van ons gewend bent bij dit soort nieuwe series, zetten we ook vandaag weer de belangrijkste reacties op een rij. We doen dus een greep uit de vele berichten die op Twitter verschenen over de serie van Marvel Studios.In Loki keert Tom Hiddleston terug als Loki. Hij is ontsnapt aan de Avengers en belandt in een andere tijd. Daar wordt hij opgepakt door de Time Variance Authority, dat hem de keuze biedt: of ze wissen hem uit het complete bestaan, of hij repareert de schade die hij aangericht heeft.

Nou, die keuze is natuurlijk makkelijk gemaakt. Vanaf woensdag kan je zes weken lang elke woensdag een nieuwe aflevering verwachten.
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Recensies, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws