'Fear the Walking Dead'-schok uitgelegd

'Fear the Walking Dead'-schok uitgelegd

Wat gaat er mis in de nieuwste aflevering van Fear the Walking Dead?

Jim Pedd, 7 juni 2021 om 16:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead heeft nog maar 1 aflevering te gaan. In de meest recente toevoeging aan de serie zien we hoe het met Victor Strand en Morgan vergaat. Dat levert heel wat schokkende momenten op.
De overlevenden verzamelen zich om te voorkomen dat Teddy slaagt in zijn opzet bij het vernietigen van de omgeving met een kernbom van de USS Pennsylvania. Strand en Morgan weten voorbij de 150 zombies te komen op weg naar de wapenkamer van de onderzeeboot.

Fear the Walking Dead-schok
Strand en Morgan slagen erin Teddy en wapenofficier Riley te zien, die op het punt staan om de 23 voorgeprogrammeerde kernbommen te laten afgaan. Morgan en Strand komen daarop terecht bij een hele rits zombies, waarbij Strand de strijd met Morgan aangaat en hem richting de zombies duwt.

"Het was heel opwindend om deze aflevering te bedenken als een team-up tussen Morgan en Strand; twee personages die niet anders zouden kunnen zijn."

Volgens showrunner Andrew Chambliss "gaat het Strand er echt om, om zich te bewijzen aan Alicia. Hoewel goede intenties ten grondslag liggen aan wat hij doet, duwt dit Morgan en Strand in het conflict naarmate ze verder komen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Andrew Chambliss

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws