'Fear the Walking Dead'-seizoensfinale teaset oude bekende

De finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead ziet er tof uit in deze promo!

Jim Pedd, 08-06-2021 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Vandaag is er een promo vrijgegeven voor de finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead. De eerste beelden laten zien hoe Daniel Salazar worstelt met zijn geheugenverlies en een stem hoort die hij mogelijk kent.
De finale ziet er uit alsof er zomaar eens heel veel mis zou kunnen gaan. Morgan Jones en Victor Strand slaagden er namelijk niet in om te voorkomen dat Teddy en Riley een raket met tien bommen aan boord konden afvuren. De groep zoekt dus een veilig onderkomen.

Bekende stem
Daniel zegt dat een stem op de radio laat horen waar ze heen kunnen voor veiligheid. Maar er is een probleem: hij kan zich niet herinneren aan wie deze stem nou eigenlijk toebehoort.

Wie het is, is dus nog niet helemaal duidelijk, maar gespeculeerd wordt dat het gaat om Madison Clark, een vroegere vriendin van Daniel. Zij verdween enkele seizoenen geleden bij de serie en het is de vraag of zij nou terug kan keren.


In Fear the Walking Dead wil Teddy de wereld verwoesten om zo helemaal opnieuw te kunnen beginnen. Volgende week zondag is de finale te zien.
Lees meer over: Fear the Walking Dead, Promo, Finale, AMC, The Walking Dead

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix