Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Shadow and Bone'!

Netflix-hit Shadow and Bone krijgt tweede seizoen!

De zeer populaire fantasyserie Shadow and Bone van Netflix krijgt een nieuw seizoen!

Jim Pedd, 7 juni 2021 19:31

Pfiew. We hoopten al op goed nieuws vanuit Netflix en nu blijkt dat men dat inderdaad voor ons heeft. De dure en succesvolle fantasyserie Shadow and Bone krijgt een tweede seizoen.
Netflix heeft acht nieuwe afleveringen besteld van de serie, van elk een uur. Wederom staat Eric Heisserer aan het hoofd van de show, samen met Shawn Levy en zijn 21 Laps Entertainment.

Shadow and Bone
De kijkcijfers van het eerste seizoen van Shadow and Bone blijken behoorlijk indrukwekkend. Netflix stelt dat meer dan 55 miljoen abonnees keken naar het eerste seizoen.

Ook was de serie in 93 landen wereldwijd in de top tien te vinden en in 79 landen zelfs de best bekeken series. Onder meer Jessie Li Mei, Archie Renaux, Ben Barnes en Danielle Galligan keren terug voor het tweede seizoen.

Natuurlijk komen er ook meer personages naar het tweede seizoen, maar die castleden worden nog aangekondigd. Goed nieuws in elk geval voor de fans!


Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Seizoen 2, Leigh Bardugo, Jessie Li mei, Archie Renaux, Ben Barnes, Danielle Galligan, Eric Heisserer, Shawn Levy

Populair nieuws