search
'The Umbrella Academy' heeft nu al goed nieuws
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' heeft nu al goed nieuws

Althans, het gerucht gaat dat The Umbrella Academy een vierde seizoen krijgt van Netflix.

Het is vandaag niet bekend gemaakt door Netflix tijdens de Geeked Week, maar het gerucht gaat dat The Umbrella Academy officieel een vierde seizoen krijgt.

De eerste twee seizoenen van The Umbrella Academy waren allebei een succes en trokken ten minste 43 miljoen kijkers in zijn eerste vier weken. Afgelopen februari begon Netflix verder met de opnames van de derde rits afleveringen. En nu schijnt Netflix al besloten te hebben een vierde te bestellen.

The Umbrella Academy
The Vulcan Reporter meldt dat Netflix een vierde seizoen wil van The Umbrella Academy. Daarvoor tekende men een deal van 8 cijfers met showrunner Steve Blackman. Hij zou dan nog een seizoen moeten maken van de serie.

Mocht Netflix een vierde seizoen besteld hebben, dan betekent dit ook iets voor de salarissen van de cast. Die werden namelijk al duurder dan ooit.

Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min kregen allemaal zo'n 200.000 dollar bijgeschreven voor het derde seizoen en acteur Elliot Page naar het schijnt nog veel meer. Dat zal dan nog wat hoger moeten, voor een vierde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen