Sci-fi 'Another Life' van Netflix onthult eerste beelden van het tweede seizoen

Another Life S2 onthult eerste beelden

We krijgen vandaag een eerste trailer voor het tweede seizoen van Another Life.

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 09:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ondanks behoorlijk gemengde recensies, besloot Netflix de sci-fi serie Another Life een tweede seizoen te geven. Nu het tweede seizoen bijna af is, kan men de eerste beelden onthullen.
Vandaag is tijdens de Geeked Week de eerste blik op het nieuwe seizoen vrijgegeven. We zien in de trailer de missie van Niko Breckinridge door gaan, die wederom onder grote spanning staat. In de trailer zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katee Sackhoff en Selma Blair.

Another Life seizoen 2
In Another Life zien we dat astronaut Niko Breckinridge leiding geeft aan een team astronauten dat in de ruimte zoekt naar intelligent leven.

Hun missie is om de bron van een mysterieus buitenaards artefact te vinden, dat ineens op Aarde verscheen. Tijdens hun missie is het team in groot gevaar en begint het er steeds meer op te lijken dat hun missie zomaar eens een enkel reisje kan omvatten.

Hieronder de eerste trailer!Er zijn nog veel zaken die onthuld moeten worden in het tweede seizoen van Another Life. Waarom hebben de aliens het bijvoorbeeld voorzien op de mensheid? Wat hebben ze tegen ons? En kunnen de helden de Aarde redden?
Lees meer over: Another Life, Katee Sackhoff, Selma Blair, Netflix

Populair nieuws