search
Misdaadserie 'Coroner' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

Misdaadserie 'Coroner' krijgt een vierde seizoen

Het vierde seizoen wordt aangekondigd nog vooraleer het derde deel is uitgezonden...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vertrouwen in de Canadese misdaadserie Coroner is blijkbaar ongelofelijk groot. CBC heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vierde seizoen van de reeks gaat verschijnen.

Dat er nog een extra seizoen komt van de serie Coroner hoeft op zich niet zozeer te verbazen. De serie weet dan ook prima kijkcijfers neer te zetten. Wat dit nieuws wel ietwat bijzonder maakt is het feit dat het vierde seizoen reeds wordt aangekondigd nog vooraleer het derde deel is uitgezonden.

Het vierde seizoen van de reeks wordt verwacht aan het begin van het jaar 2022. Het vierde seizoen zou ook gaan bestaan uit twaalf verschillende afleveringen. Voor het derde seizoen geldt dat ze van start gaat op 19 augustus van dit jaar.

Verdachte sterfgevallen
De serie Coroner vertelt het verhaal van Jenny Cooper. Cooper is een voormalige ER-arts die ondertussen de functie van patholoog-anatoom heeft gekregen. In haar nieuwe job is ze vooral verantwoordelijk voor het onderzoeken van verdachte sterfgevallen.

Het leven van Jenny verliep zeker niet altijd van een leien dakje, in tegendeel. Zo is de vrouw ondertussen weduwe geworden. Heb jij nog helemaal niets gezien van deze boeiende serie? Dan kan de onderstaande trailer daar verandering in brengen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen