search
'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' binnenkort te bekijken bij Fox
Series / Nieuws

'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' binnenkort te bekijken bij Fox

Wie de serie nog niet heeft gezien kan dat vanaf begin juli doen bij Fox...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor zij die de Silence of the Lambs-serie Clarice nog niet hebben gezien. De serie is namelijk vanaf begin juli te bekijken bij Fox.

De première van de serie Clarice vond plaats eerder dit jaar, meer bepaald in de maand februari. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Rebecca Breeds. Haar zagen we eerder onder meer optreden in de reeks Pretty Little Liars. Zij vervult de hoofdrol van FBI-agente Clarice Starling.

Binnenkort kan deze populaire serie dus eveneens worden bekeken bij Fox. Het netwerk zal namelijk vanaf 5 juli elke week een aflevering van het eerste seizoen uitzenden.

The Silence of the Lambs
De serie Clarice staat er om bekend zich af te spelen na afloop van de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs. Voor het verhaal werd gekeken naar de boeken van Thomas Harris. Het eerste seizoen kon meteen rekenen op een uitstekende populariteit. De populariteit was zo groot dat er ondertussen ook een tweede seizoen is aangekondigd.

Het tweede seizoen van de serie Clarice zal niet meer verschijnen bij CBS. In plaats daarvan zal ze verschijnen bij Paramount+.

De onderstaande trailer van de serie Clarice geeft je alvast een mooi voorsmaakje van wat je kan verwachten van deze reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen