Goed nieuws voor fans van 'Sweet Tooth'

Goed nieuws voor fans van 'Sweet Tooth'

Netflix schijnt Sweet Tooth een tweede seizoen te gunnen, goed nieuws dus!

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 19:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De mensen hebben gesproken en het lijkt erop dat Sweet Tooth van Netflix de nieuwste grote fantasyserie is. De DC-serie doet het uiterst goed en staat bovenaan heel wat toplijsten van de streamingdienst.
Dusdanig zelfs dat Netflix mogelijk een tweede seizoen besteld heeft. Dat is in elk geval het gerucht dat op dit moment rond gaat. Small Screen stelt op basis van eigen anonieme bronnen dat de reeks besteld is.

Sweet Tooth
De serie Sweet Tooth staat pas net op Netflix maar is een grote hit. Niet alleen bij critici, die bijna unaniem positief over de serie zijn, maar ook bij de kijkers die al tijden vragen om een tweede seizoen. Vooral nu de serie live is zijn ze helemaal om.

Het is nog niet zeker hoeveel de serie nou echt bekeken is, want Netflix heeft geen cijfers vrijgegeven. Maar dat de serie zo lang bovenaan het lijstje met meest bekeken films en series staat, zegt al iets.

Sweet Tooth draait om Gus, een half-mens, half-hert; een klein jongetje dat op zoek gaat naar zijn oorsprong en dat doet in een wereld waarin de meeste mensen dood zijn.
Bron: Small Screen

Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, DC, Christian Convery

Populair nieuws