search
Is 'New Girl' de volgende serie die terugkeert?
Series / Nieuws

Is 'New Girl' de volgende serie die terugkeert?

De maker van New Girl heeft daar een goed en fijn antwoord op.

Tijdens een panel dat de tiende verjaardag van New Girl vierde, ging maker en bedenker Elizabeth Meriwether in op de mogelijkheid van een reünie.

De serie New Girl debuteerde in september 2011 en is het verhaal van een lerares in de twintig, Jessica Day (gespeeld door Zooey Deschanel), die in een appartement trekt met drie (soms vier) mannen, direct nadat het uit is gegaan met haar vriendje. De serie zat vol heerlijke grappen, en kwam pas na zeven seizoenen tot een einde.

New Girl-special?
Nadat gespeculeerd werd dat de serie al bij zijn zesde seizoen zou eindigen, besloot Fox de serie een zevende seizoen te geven. New Girl is nu voorbij en eindigde als de acht meest gestreamde serie van 2020. En krijgt wellicht een special!

Tijdens een panel van Variety speciaal voor de tiende verjaardag van de serie, spraken diverse castleden over de serie. Zo vertelden ze dat het 'spel' True American geen regels heeft, over de chemie onder de cast en de mogelijkheid voor een terugkeer van de serie.

"Er is niet genoeg tijd verstreken toch?" legde Meriwether op tafel over de mogelijkheid van een revival. Waarop Deschanel grapte dat de special naar Hawaii gaat. Daarop vulde Meriwether nog aan dat er wel een terugkeer kan plaatsvinden, "als het goed voelt". En dat ze wat "spul zal schrijven" voor de revival.

Maar eerder dan dat wordt het dus niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen